Advertisement

Larisa Iordache La Cina - Larisa Iordache, reactie dura dupa ce fusese scoasa la ... - Sportiva noastra a gresit prima linie acrobatica si a.

Larisa Iordache La Cina - Larisa Iordache, reactie dura dupa ce fusese scoasa la ... - Sportiva noastra a gresit prima linie acrobatica si a.. Larisa iordache va mai concura şi în finalele de la sol şi bârnă, programate duminică. Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china).

Larisa iordache ÅŸi cătălina ponor au fost chemate la sediul federaÅ£iei române de gimnastică, alături de antrenorul coordonator lucian sandu, pentru o discuÅ£ie pe tema prezenÅ£ei singurei gimnaste din românia la rio de janeiro. Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china. Olympic, world & european medalist• 13x world cup gold • romanian gymnast • 24 years old• instagram and snapchat: Larisa iordache va mai concura ÅŸi în finalele. Cotată cu È™anse la medalie, larisa iordache nu va mai putea participa la finala de la bârnă programată astăzi, de la ora 11:50, din cauza unor probleme medicale.

Gimnastica Larisa Iordache : Galerie Foto Romania ...
Gimnastica Larisa Iordache : Galerie Foto Romania ... from cacheimg.gsp.ro
Românca larisa iordache a ocupat locul 5, cu 14,066 puncte, la finala la bârnă a concursului special pe aparate din cadrul campionatelor mondiale de gimnastică artistică de la nanning (china). Larisa iordache a încheiat concursul cu 59,765 puncte, la mică distanță de ocupanta locului i, americanca simone biles, cu un total 60,231 puncte. După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puţin sub americanca simone biles. Este prima medalie a româniei la această probă după 7 ani. Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat. Larisa iordache (bucarest, 19 giugno 1996) è una ginnasta rumena, membro della squadra olimpica 2012 e vincitrice di due ori e un bronzo ai campionati europei di bruxelles. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china.

Gimnasta româncă a câştigat medalia de argint, după ce a executat mişcări aproape perfecte la patru aparate.

Olympic, world and european medalist. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Românca larisa iordache a ocupat locul 5, cu 14,066 puncte, la finala la bârnă a concursului special pe aparate din cadrul campionatelor mondiale de gimnastică artistică de la nanning (china). Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Larisa iordache a cucerit 2 medalii de argint in china. În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. Veste minunată pentru gimnastica românească! Larisa este singura sportiva din romania care a urcat pe podium la aceste campionate mondiale, cu 2 medalii de argint, la individual citeste mai multe despre prima declaratie a larisei iordache larisa iordache declaratii nanning declaratii china larisa iordache. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Larisa iordache a castigat medalia de argint la proba individual compus la campionatul mondial de gimnastică de la nanning (china), transmis în direct de tvr. Sportiva noastra a gresit prima linie acrobatica si a.

Larisa iordache unrealistic aa program 2021. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast. Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului. Larisa iordache a castigat medalia de argint la proba individual compus la campionatul mondial de gimnastică de la nanning (china), transmis în direct de tvr. Gimnasta larisa iordache a câştigat medalia de argint în finala de la sol, la campionatele mondiale de la nanning (china).

Medalie de bronz pentru Larisa Iordache, la Campionatul ...
Medalie de bronz pentru Larisa Iordache, la Campionatul ... from www.rador.ro
A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Românca larisa iordache a ocupat locul 5, cu 14,066 puncte, la finala la bârnă a concursului special pe aparate din cadrul campionatelor mondiale de gimnastică artistică de la nanning (china). Sportiva română a câştigat argintul în larisa iordache a intrat a doua în finala de la sol, evoluţia ei fiind notată cu 14,800. După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puţin sub americanca simone biles. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Veste minunată pentru gimnastica românească! Olympic, world and european medalist.

Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china.

„fără larisa iordache în finală olimpică! Gimnasta larisa iordache a câştigat medalia de argint în finala de la sol, la campionatele mondiale de la nanning (china). Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Veste minunată pentru gimnastica românească! ÃŽn finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. Larisa iordache (bucarest, 19 giugno 1996) è una ginnasta rumena, membro della squadra olimpica 2012 e vincitrice di due ori e un bronzo ai campionati europei di bruxelles. Fără larisa iordache în finală olimpică! Este prima medalie a româniei la această probă după 7 ani. Cotată cu È™anse la medalie, larisa iordache nu va mai putea participa la finala de la bârnă programată astăzi, de la ora 11:50, din cauza unor probleme medicale. După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puÅ£in sub americanca simone biles. Viimeisimmät twiitit käyttäjältä larisa iordache (@larisa_iordache). Larisa iordache ÅŸi cătălina ponor au fost chemate la sediul federaÅ£iei române de gimnastică, alături de antrenorul coordonator lucian sandu, pentru o discuÅ£ie pe tema prezenÅ£ei singurei gimnaste din românia la rio de janeiro. Larisa iordache a ridicat gimnastica românească pe podium la campionatul mondial din china.

Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Larisa este singura sportiva din romania care a urcat pe podium la aceste campionate mondiale, cu 2 medalii de argint, la individual citeste mai multe despre prima declaratie a larisei iordache larisa iordache declaratii nanning declaratii china larisa iordache. Gimnasta româncă a câştigat medalia de argint, după ce a executat mişcări aproape perfecte la patru aparate. Larisa iordache a fost notată, astăzi, cu 14.800, în finala de la sol, la capătul unui exerciţiu cu un grad ridicat de dificultate. Larisa iordache a ridicat gimnastica românească pe podium la campionatul mondial din china.

FOTO / Larisa Iordache, apariţie devastatoare în costum de ...
FOTO / Larisa Iordache, apariţie devastatoare în costum de ... from img.spynews.ro
Larisa iordache unrealistic aa program 2021. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache a fost notată, astăzi, cu 14.800, în finala de la sol, la capătul unui exerciÅ£iu cu un grad ridicat de dificultate. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obÅ£inut medalia de argint. După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puÅ£in sub americanca simone biles. Viimeisimmät twiitit käyttäjältä larisa iordache (@larisa_iordache). „fără larisa iordache în finală olimpică!

Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat.

În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. Larisa iordache a fost notată, astăzi, cu 14.800, în finala de la sol, la capătul unui exerciţiu cu un grad ridicat de dificultate. Larisa iordache a castigat medalia de argint la proba individual compus la campionatul mondial de gimnastică de la nanning (china), transmis în direct de tvr. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Olympic, world and european medalist. Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china. Larisa iordache va mai concura şi în finalele. Larisa inizia a praticare ginnastica artistica all'età di cinque anni. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Este prima medalie la individul câştigată de românia după 7 ani. I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. Larisa iordache şi cătălina ponor au fost chemate la sediul federaţiei române de gimnastică, alături de antrenorul coordonator lucian sandu, pentru o discuţie pe tema prezenţei singurei gimnaste din românia la rio de janeiro.

„fără larisa iordache în finală olimpică! larisa iordache. Este prima medalie la individul câştigată de românia după 7 ani.

Posting Komentar

0 Komentar